Merhaba, Yabancı!

Burada yeni gibi görünüyorsunuz. Eğer katılmak istiyorsanız düğmelerden birine tıklayınız.

In this Discussion

Duyuru!!!

Forum sayfamız kapanmıştır. Herhangi bir içerik girişi yapılmayacaktır. Sayfa arşiv niteliğinde yayında kalacaktır.
Bilgilendirme Yazısı

Bilgilerinize...

Chrome İçin En İyi Hızlı Erişim ve Başlangıç Sayfası Eklentileri

edited Mart 2014 kategorisi Konu Dışı
image

Opera ile hayatımıza giren Hızlı Erişim bir yerden sonra artık tarayıcılar için vazgeçilmez hale geldi. Hızlı Erişim nedir diye soracak olursanız eğer : Hızlı Erişim sık kullandığınız favori sitelerinizin görsel olarak karşınıza getirildiği bir başlangıç sayfası veya yeni sekme sayfasıdır. Bugün artık hızlı erişimi olmayan tarayıcıya tarayıcı bile demiyorlar. Hızlı Erişim sayesinde tarayıcı başlangıç sayfasından sık kullandığımız sitelere kolayca ulaşabiliyoruz.

Chrome‘ da da bildiğiniz gibi bir hızlı erişim/başlangıç sayfası mevcut ancak hızlı erişimi küçük, hızlı erişimin üzerinde konumlandırdığı google arama çubuğunu kocaman tutunca ve pek te hoş görünmediği için (kişisel görüşüm) ve yine pek te özelleştirilebilir olmadığı için alternatif hızlı erişim eklentileri kullanmak zorunda kalıyoruz. Bu yazımda size Chrome Web Store üzerinde denk geldiğim, kullandığım veya sıkça kullanılan En İyi Hızlı Erişim Eklentileri ‘ni anlatmaya çalışacağım.

imageSpeed Dial [FVD]

image

Sık kullandığınız siteler için size şık bir görüntü sunan eklenti ile sitelerinizi 3 boyutlu bir duvar üzerinde görüntüleyebiliyorsunuz. Eklenti ayrıca tam eşitleme, yerimlerinizi organize etme, özel arkaplanlar, gruplama, sık ziyaret edilen bağlantılar, yeni kapatılan siteler, şeffaflık gibi pek çok özellik ve özelleştirme imkanı sunuyor.

SPOTS

image

Sade, kullanışlı ve şık arayüze sahip bir hızlı erişim ve başlangıç sayfası görünümü var. Eklentiyi yükler yüklemez sık kullandığınız siteleri karşınıza otomatik olarak getiriyor. Kolayca sitelerinizi ekleyebiliyor, bu siteleri oluşturduğunuz kategoriler içine alabiliyorsunuz. Üst çubuktaki arama alanından hızlıca yerimleriniz içinde arama yapabiliyor, hemen yan tarafında ise tarih ve hava durumu bilgisini görebiliyorsunuz. Ayrıca gezintileriniz sırasında fare imlecinizi ekranın soluna götürdüğünüzde çıkan çubuğa tıkladığınızda da yine ufak bir pencerede kimi sitelerinizi görebilir veya arama yapıp o sitelerinize ulaşabiliyorsunuz.


Devamı >>>

Yorumlar

Yorum yapmak içinOturum Açın yada Kayıt Olun .