Dragonfly 1.1 inceleme yazısı ve Opera 12.00 yeni test derlemesi hazır! Ha bir de opera.com artık Türkçe!

2011 About.com Yarışma Adayları Belli Oldu

Yazan: zahek | | 130

About.com’un her yıl düzenlediği okuyucu oylamalarında bu yıl Opera 4+1 kategori şeklinde oylamaya katılıyor. Sizleri de oylamaya katılmaya davet ediyoruz.

About.com‘un her yıl okuyucularının katılımıyla düzenlediği ve birçok kategoride ödüllerin dağıtıldığı Okuyucu Tercihleri Ödülleri katılımcıları 2011 yılı için duyuruldu. Birçok kategoride düzenlenen oylamalarda her yıl olduğu gibi Opera Software ASA‘da toplamda 4 farklı kategoride aday gösterildi.

Bunların yanı sıra bu yıl en dikkat çekici olan ise, En İyi Tarayıcı Teması kategorisinin de eklenmiş olması…Yine bu kategoride son dönemlerin en gözde Opera temasının tasarlayıcısı Z1-AV69 de Z1-Glass teması ile yer alıyor. Malumunuz bu tema kısa zamanda çok fazla ilgi gören bir tema oldu ve aynı zamanda Windows 7 ile uyumlu halde çalışarak tamamen şeffaf bir görsellik kazandırması da ayrıca ilgiyi arttırdı…

Oylamalar için belirlenen kategoriler aşağıdaki gibidir. Lütfen siz de birkaç dakikanızı ayırarak oylamaya katılın ve Opera’yı oylayın…


  • http://my.opera.com/hasanTR/blog/ hasanTR

    En iyi mobil tarayıcı anketinde bir şeyler dönmüş:D Uc browser güzel bir tarayıcı çok fazla özelliği var ama yavaş ve yüklediği siteler sorunlu, fontları okunaksız, fare imleci kullanışsız.
    Burada anket nasıl operaya oy verin diye duyurulduysa Uc borowser de aynını çinde yapmış olmalı. Uc borowser çin yapımı. Çin nüfusunun ve internet merakının ne denli fazla olduğunu herkes bilir.:)

    Bence operanın yaptığı en iyi şey opera minidir.

  • http://www.operaturkiye.net zahek

    Evet akıl almaz bir biçimde artış olmuş UC için :)
    Demografik yapısını kullanmış Çin galiba :)